top of page

MENY

EXTRA TILLBEHÖR

SALLADER

Räkor med ägg

135:-

Tonfisk med ägg

                95:-

Grekisk, Fetaost, oliver & rödlök

95:-

Salami & Parmaskinka

110:-

Ost,skinka, räkor & melon

130:-

Parmaskinka, Fetaost & melon

115:-

Ceasarsallad med kyckling

110:-

Pasta med salami, saffransdressing

95:-

Pasta med räkor, saffransdressing

135:-

Pasta med kyckling, saffransdressing

95:-

Pasta med parmaskinka,kyckling & fetaost

120:-

Pasta med fetaost & soltorkade tomater

105:-

Ruccola,chevre,honung,valnötter, rödbetor

110:-

Pasta med pesto,mozzarella och soltorkade tomater

135:-

Vegan med skocka & solt tomater

95:-

Extra tillbehör eller extra dressing

15-40:-

DRYCKER

Kaffe och Te

20:-

Espresso enkel

20:- 

Espresso dubbel

30:-

Americano

30:-

Caffe latte

40:-

Cappuccino

40:-

Läsk och lättöl

20:-

San Pellegrino 50 cl

25:-

San Pellegrino smak 33cl

25:-

olivolja

VÅRA DRESSINGAR

Extra tillbehör eller extra dressing

10:-

Rhode Island

Curry

Vitlök

Senapsvinägrett

Ceasardressing

Italiensk vinägrett

Olivolja och Balsamvinäger

SPECIALTALLRIKAR

Antipasto

135:-

Bresaola & Parmesan

110:-

Mozzarella & Bresaola

110:-

Mozzarella & Parmaskinka

110:-

SMÖRGÅSAR SMÅ OCH STORA

GRILLAD FOCCACIA        105:-

Ost & skinka

50:-

  60:-

Salami & Cambozola

50:-

70:-

Mozzarella, tomat & pesto

50:-

70:-

Parmaskinka & mozzarella

55:-

70:-

Bresaola, Mozzarella & Pesto

60:-

80:-

Kyckling,Feta & solt.Tomater

55:-

75:-

Tonfiskröra

50:-

70:-

Parmaskinka & Chevre

55:-

70:-

Mortadella & Brie

50:-

70:-

Parmaskinka & Parmesan

55:-

70:-

Vegan, skocka och solt tomater

50:-

70:-

Inkusive sallad.

Välj Mellan:

Mozzarella/tomat/pesto

Mozzarella/Parmaskinka

Ruccola/Chevre/honung

Kyckling/Feta/pesto

Mortadella/Mozzarella/pesto

Feta/soltorkade tomater/pesto

Information om allergener i maten fås av personalen.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER

bottom of page